TOP termékek
Termékajánló

Kenőolaj technika

Főkategória >Kenőolaj technika

A kenőolaj szivattyú kiválasztásához javasoljuk az alábbi szempontokat vegye figyelembe

  1. Teljesítmény és kapacitás: Az átfejtéshez szükséges olajmennyiség és a szükséges nyomás alapján válaszd ki a megfelelő teljesítményű szivattyút. Fontos figyelembe venni, hogy mekkora olajmennyiséget és milyen gyorsan kell átfejni.

  2. Kompatibilitás és méret: Győződj meg arról, hogy a választott szivattyú kompatibilis az átfejni kívánt kenőolaj típusával és viszkozitásával. Emellett figyelj a szivattyú méretére és súlyára is, hogy megfelelően illeszkedjen és könnyen kezelhető legyen.

  3. Hordozhatóság és telepítés: Ha mobil alkalmazásra szánod, akkor fontos a hordozhatóság és könnyű telepítés lehetősége. Hordozható szivattyúk esetén fontos, hogy könnyen mozgatható legyen és könnyű legyen a csatlakoztatása az adott olajtartályhoz vagy forráshoz.

  4. Gyártó és minőség: Keresd a megbízható gyártókat, akik híresek a minőségi termékeikről és jó szervizháttérrel rendelkeznek. Ez biztosítja, hogy a szivattyú hosszú távon is megbízhatóan működjön.

Fontos, hogy a kenőolaj átfejtő szivattyú kiválasztásakor ezeket a szempontokat figyelembe vedd, hogy a választott szivattyú megfeleljen az igényeidnek és hatékonyan működjön az átfejtés során. Nagy választékban forgalmazunk 220 V-os, 12 V-os és 24 V-os elektromos francia és olasz gyártmányú kenőolaj szivattyúkat, forgólapátos és fogaskerék kiszorításos kivitelben, különféle teljesítménnyel és felszereltséggel. Termékeink között talál hordozható és fixen telepíthető kenőolaj kiadagoló kompakt egységeket melyek biztonságossá és kényelmessé teszik a kenőanyagok betöltését a gépekbe.

Termékeink EU tanúsítvánnyal rendelkeznek, szervíz és pótalkatrész utánpótlásuk biztosított.

Szükség esetén vegye igénybe ingyenes telefonos tanácsadó szolgáltatásunkat.

 Webáruház készítés